Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Dizi kuruluşsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hava anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya hakikat birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çhileışması ve bapyı aptal kapatması gerekir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine ilgilı olarak değçalışmamektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtalamda değanlayışmektedir.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek ciğerin yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Dizge Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapısı camlı mümkün.

çoğunlukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın kapıları kullanım düzına nazaran, rengine nazaran evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması zirdaki gibidir

1 mm yahut daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok henüz dobra ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı baş amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page